شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه از مسمومیت 147 مورد با گاز مونوکسید کربن در استان خبر داد و گفت: این آمار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: در زمینه استفاده از گاز روسیه گزینه ­های مختلفی پیش روی ماست و مهم‌ترین اقدام در راستای تبدیل شدن به هاب گازی منطقه، تمرکز بر ارتباط مستقیم گازی با روسیه و تبدیل شدن به مسیر اصلی انتقال گاز روسیه به هند است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فشار ناترازی انرژی به صنایع گفت: بررسی وضعیت شرکت‌های بورسی نشان می‌دهد که درصد سود همه تولیدکنندگان در مقایسه با سال گذشته نصف شده است.
استفاده از دو حامل انرژی برق و گاز که از هیدروکربور تولید می شوند از عمده ترین دلایل بحران انرژی در کشور هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان، گفت: 941 پروژه با اعتباری بالغ بر 381 میلیارد تومان در زنجان در هفته دولت سال جاری تا دهه فجر افتتاح شده است.
در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛
خرم‌آباد - مدیرعامل شرکت گاز لرستان، گفت: گازرسانی به روستاهای این استان از متوسط کشوری بالاتر است.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی از افتتاح 137 پروژه و آغاز عملیات گازرسانی به 21 پروژه گازرسانی همزمان با دهه مبارک فجر1403 در استان خبر داد.
در دومین دوره رویداد رقابتی مهندسی نفت شهید تندگویان (TPEC)، شرکت دانش‌بنیان منشور فناوری آریان، یکی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه، موفق به کسب جایگاه دوم شد.
بیرجند- مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی از افتتاح ۱۳۷ پروژه و آغاز عملیات گازرسانی به ۲۱ پروژه گازرسانی همزمان با دهه مبارک فجر ۱۴۰۳ در استان خبر داد.
کرمانشاه- شرکت توزیع برق استان کرمانشاه طی جدولی زمانبندی قطع برق در مناطق مختلف استان کرمانشاه را اعلام کرد.