شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه 154 کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع در استان خراسان جنوبی اجرا و همچنین 6 هزار و 975 مشترک جدید نیز جذب شده است.
رئیس جمهور ترکیه در دیدار با نخست وزیر اسلواکی گفت: درباره انتقال گاز به اسلواکی با «پوتین» رایزنی می‌کنم.
بوشهر- شهرستان جم در استان بوشهر با وجود ظرفیت‌های فراوان اقتصادی، با چالش‌های جدی در زمینه‌های مختلف از جمله آب و راه مواجه است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و سرمایه‌گذاری مناسب هستند.
رئیس جمهور گفت: قرار بود امسال مازوت نسوزانیم ولی مجبور شدیم و اگر نمی‌سوزاندیم باید گاز منازل را قطع می‌کردیم، چون مصرف چند برابر مصرف خارج است. برنامه‌هایی داریم که تا سال آینده و چند سال بعد 30 الی 50 هزار مگاوات برق خورشیدی تولید کنیم.
به گفته مسعود پزشکیان به دنبال تولید ۳۰ تا ۵۰ هزار مگاوات برق خورشیدی تا سال آینده هستیم، مصرف انرژی در کشور ما بی رویه است.
قم- رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خواستار توجه و تمرکز مسئولین بر آینده کشور به جای پرداختن به مسائل حاشیه‌ای شد.
واحد یک گازی نیروگاه نکا که به منظور انجام بازدید ۲ هزار ساعته و ارتقاء آمادگی جهت تولید پایدار انرژی از مدار خارج شده بود، به مدار تولید بازگشت.
نکا- مدیر امور تعمیرات سیکل ترکیبی شرکت مدیریت تولید نیروی برق نکا از بازگشت واحد یک گازی نیروگاه به مدار تولید پس از دو هزار ساعت بازدید خبر داد.
رئیس کمیسیون تخصصی انرژی، محیط زیست، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی فارس، گفت: پیش‌بینی راهکار‌های جبران کمبود برق واحد‌های تولیدی و صنعتی در استان از طریق این اتاق به مسئولان مربوطه در استان و کشور ارائه شده و در حال پیگیری است.
کرمانشاه- شرکت توزیع برق استان کرمانشاه طی جدولی زمانبندی قطع برق در مناطق مختلف استان کرمانشاه را اعلام کرد.