شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: گاز 555 باغ ویلا و سکونت‌گاه غیردائم پر‌مصرف در استان کرمانشاه قطع شد. 
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه از قطع گاز ۵۵۵ باغ ویلا و سکونت‌گاه غیردائم پر مصرف در استان خبر داد.
رشت- گاز برخی از مناطق شهرستان تالش امروز چهارشنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۷ به مدت ۴ ساعت قطع می‌شود.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی از کسب رتبه دوم استان در میزان مشارکت در پویش 10 درصدی بهبود مصرف انرژی در کشور خبر داد.
شرکت نفت و گاز ترکیه (توپراش) اعلام کرد که بدلیل تحریم‌های اخیر آمریکا، واردات نفت خام از روسیه را متوقف کرده است.
مدیر عامل شرکت گاز قم از قطع جریان گاز طبیعی چهار هزار و ۳۷۵ ویلای پر مصرف و بد مصرف در استان قم طی فصل سرد امسال خبر داد.
اهر - فرماندار شهرستان اهر بر ضرورت توصیه های شرکت گاز و اداره برق در میزان مصرف برق تاکید کرد.
مدیر عامل شرکت گاز قم از قطع گاز 4375 ویلای پرمصرف استان در فصل سرد سال جاری برای حفظ پایداری انرژی خبر داد.
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی CNG گفت: جایگاه‌های CNG که مانع خروج منابع عمده ارزی از بابت تامین سوخت خصوصا بنزین شده و سهم عمده ای در رفع ناترازی فعلی را دارد، متاسفانه مورد بی مهری مطلق و کم توجهی مسئولین امر قرار گرفته است.
جمع‌آوری گازهای مشعل در ایران با وجود توان داخلی بالا و نیاز مبرم کشور اما هنوز به نتیجه نرسیده و شاهد هدررفت سالانه ۵ میلیارد دلاری در کشور هستیم.