شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

کرمانشاه- شرکت توزیع برق استان کرمانشاه طی جدولی زمانبندی قطع برق در مناطق مختلف استان کرمانشاه را اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: امسال رکورد برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی نسبت به پارسال ۱۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.
گرگان-مدیرعامل شرکت گاز گلستان با تأکید بر پایداری تأمین گاز در روزهای سرد سال گفت: برای مشترکان کم‌مصرف و متوسط برنامه‌های تشویقی در نظر گرفته شده است.
نمایندگان مجمع استان تهران با حضور در منطقه ۲۱ به همراه شهردار با تشکیل جلسه ای مشکلات و موانع موجود مورد بررسی قرار دادند و راهکارهایی جهت رفع آنها ارائه شد.
مدودف در واکنش به حمله پهپادی اوکراین به یک شرکت بین المللی در روسیه که سهام آن برای آمریکا و اروپا بود، گفت که این حمله‌ی یک سگ هار به صاحبش بود.
بندرعباس- معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان نحوه اطلاع از خاموشی‌ها در هرمزگان را اعلام کرد.
شاهرود- شهروندان شاهرودی در صورتی به تعطیلی استخرهای این شهرستان معترض هستند که در شهرهای مجاور مانند سمنان استخرها کار خود را انجام و حتی میزبان مسابقات هم هستند.
مدیرعامل شرکت گاز قم، از قطع گاز 65 اداره به‌دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های مصرف انرژی خبر داد و گفت: این اقدام پس از بی‌توجهی این ادارات به اخطارهای کارشناسان صورت گرفت.
معاون وزیر نفت در امور گاز گفت: برای نخستین بار در کشور، گواهی سپرده گاز طبیعی در بورس انرژی ایران پذیرش و به‌زودی معامله‌های آن آغاز می‌شود.
مدیرعامل شرکت برق گلستان گفت:  تاکنون 496 پنل خورشیدی 5  کیلوواتی برای مددجویان کمیته امداد راه اندازی شده و همچنین، 28 نیروگاه  سه مگاواتی در بخش دولتی نیز در حال احداث است.