شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

"ماهواره پارس 1" جزو کلاس ماهواره‌های تصویربرداری و سنجشی است و قابلیت تصویربرداری از 95 درصد اراضی ایران در کمتر از 100 روز را دارد! این ماهواره تمام ایران دارای جرم کمتر از 150 کیلوگرم توسط "پرتابگر سیمرغ" در مدار با ارتفاع 500 کیلومتر تزریق می‌شود
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه مرکزی از حکمرانی پیگ‌رانی هوشمند در خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه مرکزی خبر داد.
معاون رئیس جمهور گفت: دشمنان فردای روز 22 بهمن، عصبانیت و ناراحتی خود را با منفجر کردن خط لوله انتقال گاز در دو استان نشان دادند که این نشانه استیصال و دشمنی آنها با ملت ایران است.
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس بر ضرورت سرمایه‌گذاری بیشتر درباره میادین مشترگ گازی ایران و قطر تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون گفت: شرکت مارون ۱۰۰ درصد برنامه ابلاغی تولید خود را محقق ساخته است.
واحد شماره ۶ گازی نیروگاه شهید رجایی پس از انجام تعمیرات دوباره به شبکه سراسری پیوست.
استاندار اردبیل گفت: با عنایت رهبر معظم انقلاب و اقدامات رئیس جمهور برای پروژه ملی سد پایاب خدا آفرین 60 هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت و این پروژه تا پایان شهریورماه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران از تکمیل تعمیرات خطوط آسیب دیده گاز در حملات خرابکارانه خبر داد و گفت: آمادگی حداکثری برای تأمین گاز در موج جدید سرما را داریم، با این وجود از تمامی مردم می‌خواهیم که نسبت به مصرف گاز صرفه‌جویی کنند.
مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به استقرار سامانه سرد و بارشی طی روز‌های آتی و چالش احتمالی ناشی از آن، گفت : به منظور مدیریت مصرف گاز و تأمین پایدار انرژی در استان کرمانشاه، ضمن بازرسی و پایش از تمامی ادارات و نهاد‌های دولتی در راستای مدیریت مصرف جهت تأمین سوخت جایگزین صنایع و نیروگا‌ها با شرکت پخ ...
کمیسر انرژی اتحادیه اروپا در اجلاس یکی از کمیته‌های پارلمان اروپا گفت:«ما هیچ علاقه‌ای به تمدید قرارداد سه‌جانبه انتقال گاز با روسیه که تا پایان سال جاری ادامه دارد نداریم».