شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس گفت: با وجود تمام تحریم‌ها و دشمنی‌های جهان استکبار، برداشت گاز ایران از ‌میدان مشترک، ‌از قطر پیشی گرفت.
وزیر امور اقتصادی و دارایی از رکوردشکنی دولت در جذب سرمایه خارجی در سال جاری خبر داد.
سرپرست شرکت گاز البرز از پایش، ۱۹ هزار و ۶۷۴ پایش مصرف گاز به ویژه در ادارات و اماکن عمومی خبر داد.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت گفت: با همه توان و امکانات خود حافظ منافع صنعتگران و تولیدکنندگان هستیم و مشکلات آن‌ها را پیگیری می‌کنیم.
وزیر نفت از میزبانی ایران برای اجلاس آینده سران کشورهای صادر کننده گاز خبر داد.
عملیات اجرایی گازرسانی و بهره‌مندی از انرژی سبز در روستاهای کوهستانی رامسر با هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار توسط دولت سیزدهم در حال انجام است.
استاندار یزد گفت: نباید به خطوط انتقال موجود تنها برای توسعه شبکه داخلی گاز بسنده کرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی گفت: با هدف مدیریت انرژی و صرفه‌جویی 11 هزار و 306 مورد پایش در استان انجام شد که 86 مورد اخطاریه ثبت و در یک هزار و 57 مورد نیز گاز ادارات و سازمان‌های دولتی قطع شده است.
مدیر عامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان گفت: وقوع سیل چند روز اخیر در برخی شهرها و روستاهای جنوب استان آسیبی به پروژه‌ها، تأسیسات و ابنیه صنعت گاز وارد نکرده است.
رییس شرکت گاز مهاباد گفت: روند مصرف گاز سطح این شهرستان روزانه حدود ۳۰۰ هزار متر مکعب نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است.