شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

در پی هشدار سطح نارنجی دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان استان اصفهان در حال آماده باش هستند.
وزیر نفت با اشاره به اینکه 33 میلیارد دلار قراردادهای توسعه میدان‌های نفتی و طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی در اسفند پارسال امضا شد، گفت: رشد اقتصادی بخش نفت و گاز طی سال 1402 به بالای 20 درصد رسید.
اگر در حالت ایستا لرزش خودرو را تجربه می‌کنید، مهم است که مشکل را در اسرع وقت تشخیص داده و برطرف کنید.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: ۱۸۰۰ نیروی امدادی و حراستی برای تامین گاز زائران حضرت رضا (ع) آماده باش هستند.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت گفت: امسال برنامه‌ای وجود دارد که میزان تولید گاز کشور به یک میلیارد و ۱۳ میلیون متر مکعب در روز برسد.
وزارت خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی برای جلوگیری از تحقق خط لوله انتقال گاز ایران-پاکستان تصریح کرد که اسلام‌آباد به این پروژه متعهد است.
مدیر عامل شرکت توسعه گاز کشور گفت: با توسعه میدان گازی شوریجه ظرفیت ذخیره‌سازی گاز کشور به ۴ میلیارد مترمکعب خواهد رسید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شعار تعیین شده از سوی رهبر انقلاب بیانگر این است که باید به سمت مردمی کردن اقتصاد کشور گام برداریم.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه از افزایش ۲ درصدی مصرف گاز در این استان طی پارسال خبر داد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: سال ۱۴۰۲ اتفاقات خوب و مبارکی برای توسعه استان رقم خورد و کارنامه دولت در این استان موفق بود.