شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: برنامه‌ریزی شده تا با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد دلاری، ظرفیت تولید گاز کشور تا چند سال آینده به روزانه ۱.۵ میلیارد متر مکعب برسد.
رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی گفت: همه تلاش دستگاه‌های اداری استان تامین گاز برای رونق تولید باشد.
مقاومت اسلامی عراق از حمله پهپادی جدید به پایگاه عین الاسد خبر داد.
در 8 ماهه نخست امسال حدود 3.2 میلیارد متر مکعب ذخیره‌سازی گاز در میدان‌های سراجه قم و شوریجه دی در سرخس انجام شده است که نسبت به 10 سال گذشته حداکثر میزان ذخیره‌سازی گاز را نشان می‌دهد.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از افزایش تولید گاز به میزان بیش از ۱۲ میلیون متر مکعب در روز خبر داد.
با همت و تلاش متخصصان داخلی در مناطق عملیاتی مختلف کشور، در مجموع افزایش تولید گاز به میزان روزانه بیش از 12 میلیون متر مکعب محقق شد.
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید سیستم پلاسمایی تصفیه و ضدعفونی هوا شده است که یک‌پنجم نمونه خارجی قیمت دارد و برای محیط‌های بسته همچون خانه و بیمارستان کاربرد دارد.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: پالایشگاه های سیزده گانه این مجتمع در فصل سرما با تولید روزانه بیش از ۷۶۰ میلیون مترمکعب گاز نقش مهمی در جهت آرامش و آسایش هموطنان ایفا می‌کنند.
فراخوان شرکت مسابقه‌ای «با موضوع صرفه جویی در مصرف گاز» ویژه دانش آموزان مدارس استان اصفهان منتشر شد.
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا میزان عوارض برق مصرفی را در سال 1403 مشخص کردند.