مدیریت توسعه صنایع پایین‌دستی:

حدود ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان محصولات پتروشیمی در مرداد ۱۴۰۳ به‌صورت اعتباری در بورس‌های کالایی به صنایع پایین‌دستی عرضه شد که این رقم در مدت مشابه پارسال ۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر اهمیت تولید و استفاده بهینه هیدورژن در فرآیند زنجیره ارزش تاکید و این محصول را یکی از محصولات راهبردی صنعت پتروشیمی خواند.
ساخت نخستین رآکتور سنتز متانول کشور در ماشین‌سازی اراک درحالی اتفاق افتاد که با این کار، ایران به جمع 5 کشور سازنده راکتور تولید متانول پیوست.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: ایران به جمع 5 کشور سازنده راکتورهای فوق سنگین متانول پیوست
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس از اختصاص 30 میلیارد تومان برای درختکاری و ایجاد فضای سبز در این منطقه صنعتی و دیگر مناطق استان بوشهر خبر داد.
مدیرعامل تاپیکو گفت: در دنیای پر رقابت امروز، صنایعی که بخواهند خود را در عرصه رقابت حفظ کنند باید از 2 راهبرد اصلی «حفظ مزیت‌های رقابتی خود» و «توسعه مزیت‌های رقابتی جدید» پیروی کنند.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه امروز در پله 85 درصدی بومی‌سازی کالا و تجهیزات صنعت پتروشیمی قرار داریم، گفت: از پارسال برنامه پنج‌ساله داخلی‌سازی همه کالا و تجهیزات این صنعت آغاز شد و چهار سال دیگر تا پایان این مسیر باقی مانده است.
با پیگیری‌های شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، مأخذ عوارض صادراتی برخی از مواد خام و نیمه‌خام مشمول بند (ز) تبصره (6) قانون بودجه 1402 با نظر هیات وزیران، بازنگری شد.
معاون وزیر شیلات کشور سنگال با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان بوشهر بخش‌های تولید آبزیان، صنایع دریایی و شیلات خواستار توسعه همکاری اقتصادی و حوزه شیلات با استان بوشهر شد.
سند نهایی هفدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه و در عین حال 18 سند همکاری دیگر بین مقام‌ها و نمایندگان دو کشور امضا و مبادله شد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: نسخه جدید سند توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، همراه با موارد تکمیلی بیشتر شامل رویکردهای کلان راهبردی، آمار به‌روز بازار محصولات پتروشیمی و ... در مراحل نهایی طراحی قرار دارد.