مدیریت توسعه صنایع پایین‌دستی:

حدود ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان محصولات پتروشیمی در مرداد ۱۴۰۳ به‌صورت اعتباری در بورس‌های کالایی به صنایع پایین‌دستی عرضه شد که این رقم در مدت مشابه پارسال ۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

قرارداد امضا و مراحل تشریفات واگذاری سهام سرخابی‌ها امروز انجام و طی آن 10 درصد ارزش سهام پرسپولیس شامل 320 میلیارد تومان و 10 درصد استقلال شامل 280 میلیارد تومان به حساب شرکت سپرده‌گذاری واریز می‌شود.
روز گذشته سرانجام ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال و پرسپولیس به گروه بانک‌ها و هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شد؛ فرآیندی که موافقان و مخالفان بسیاری را داشت.
رئیس‌ کل دادگستری استان بوشهر از پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات شرکت ملی گاز ایران از سوی شرکت‌های پتروشیمی استان بوشهر خبر داد و گفت: شرکت‌های پتروشیمی‌های استان بوشهر 50 هزار میلیارد تومان دیگر بدهکار هستند.
مدیرعامل پتروشیمی شیراز با اشاره به چشم‌انداز روشن صنعت پتروشیمی ایران، نوآوری و خلاقیت را کلید فتح بازار‌های جهانی دانست.
ایران با تولید بیش از 31 میلیون تن فولاد به عنوان یکی از 10 تولیدکننده بزرگ فولاد در جهان به شمار می‌رود. این رتبه درحالی به ایران تعلق گرفته که کشورهای برزیل، ترکیه و آلمان تن به ترتیب در رتبه‌های نهم، هشتم و هفتم و قبل از ایران قرار گرفته‌اند.
سازمان بورس طی نامه‌ای به مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس خواستار توضیح درباره دلایل خرید بخشی از سهام استقلال و برنامه‌های آتی احتمالی شد.
مراسم ازدواج آسان زوج‌های جوان بخش چاه مبارک شهرستان عسلویه با حضور اقشار مختلف مردم، مشارکت خیرین و صنایع پیرامون شهرستان عسلویه با شکوه خاصی برگزار شد.
استاندار بوشهر گفت: این استان ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشور‌های جنوبی خلیج‌فارس دارد.
طی آئینی با حضور مسئولان شهری و صنایع پتروشیمی، بیش از ۱۰۰ دستگاه کولر گازی ساخت داخل، توسط شرکت پتروشیمی رازی به عنوان بخشی از تعهدات مسئولیت‌های اجتماعی به مدارس بندر امام خمینی (ره) اهدا گردید.
سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران، ضمن اشاره به آمار صادرات ایران به روسیه و بلاروس در سال 1402، گفت: صادرات محصولات ایرانی به روسیه و بلاروس از لحاظ ارزشی و وزنی رشد را تجربه کردند.