وزیر نفت:

وزیر نفت گفت: مقدار گاز تحویلی به شبکه تا حدود ۶.۷ میلیون مترمکعب در روز بیشتر شده و ذخایر نفت‌گاز در نیروگاه‌ها نیز تا ۱۳۰ درصد افزایش یافته است، در سایه این تلاش‌ها امسال با شرایط بسیار مناسبی به سراغ فصل سرما می‌رویم.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 50 سنت معادل 0.62 درصد کاهش به 80 دلار و 79 سنت رسید.
وزارت انرژی آمریکا پیش بینی کرد که قیمت نفت در سال ۲۰۲۵ نسبت به سال ۲۰۲۴ کاهش خواهد یافت و این روند در سال ۲۰۲۶ نیز ادامه می‌یابد.
با تلاش متخصصان داخلی و استفاده از تکنولوژی RSS، حفاری نخستین چاه افقی دریایی میدان رشادت به طول افقی حدود ۲.۵ کیلومتر در آب‌های خلیج‌فارس با موفقیت به پایان رسید.
خرم‌آباد - شرکت ملی نفت لرستان دررابطه‌با تعطیلی تنها جایگاه سوخت پلدختر توضیحاتی را ارائه کرد.
یک مقام مسئول با اشاره به لزوم بهبود روند اجرای پروژه‌های حفاری گفت: با رفع موانع و افزودن دکل‌های خشکی و دریایی جدید به ناوگان دکل‌های اکتشافی، سرعت کشف منابع هیدروکربوری افزایش می یابد.
براساس تفاهم نامه بنیاد ملی نخبگان و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی،همکاریهایی در راستای ارتقای کیفیت و کمیت محصولات نفتی و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع ناترازی سوخت صورت میگیرد.
مجلس سازوکار بهینه‌سازی و کاهش مصرف فرآورده‌های نفتی در بودجه ۱۴۰۴ را تعیین کرد.
مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان گفت: ما آمار داریم که بعضاً پشت برخی از موسسات غیرمجاز اعزام دانشجو، سرویس‌های جاسوسی نشستند. یعنی آمار داریم که فلان مجموعه پول دریافت می‌کند که فلان تعداد مشخص را از کشور خارج کند.
امام جمعه موقت اهواز گفت :در سفر رئیس‌جمهور، مجوز استفاده از ظرفیت‌های استان به خوزستان داده شود.
امام جمعه موقت اهواز در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به مسئله مقاومت گفت: ملت ایران ملتی مقاوم و ایستاده و در مقابل فشارهای غرب کوتاه بیا نیست.