وزیر نفت:

وزیر نفت گفت: براساس توافق‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده امیدواریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عربستان سعودی باشیم.

سرمایه‌گذاری و تولید، شریان‌های حیاتی اقتصاد هر منطقه‌ای محسوب می‌شوند و جزیره قشم، با درک این واقعیت، گام‌های بلندی در جهت جذب سرمایه‌گذاران و رونق تولید برداشته است.
طبق آخرین آمار‌های اعلام شده از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی میزان توزیع بنزین به ۱۱۵ میلیون لیتر رسیدو هیچ کمبودی در عرضه بنزین نداریم.
در آستانه سال نو و همزمان با شب های قدر، شرکت پالایش نفت بندرعباس در راستای مسئولیت های اجتماعی به منظور حمایت از زیرساخت های آموزشی، بهداشتی و درمانی و همچنین اقشار نیازمند و ایتام، مراکز معلولین و توانخواه استان مبلغ 100میلیارد ریال را اختصاص داد.
معاون امور بین‌الملل وزارت نفت گفت: توسعه روابط نفتی و گازی با شناسایی ظرفیت‌های افزایش همکاری با کشور‌های هدف در دستور کار سال ۱۴۰۴ قرار دارد. 
طبق نامه ارسال شده از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از اول فروردین ماه ۱۴۰۴ نرخ هر لیتر سوخت هواپیما برای شرکت‌های هواپیمایی داخلی از ۶۰۰ تومان به ۱۱۰/۰۳۰ ریال بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده می‌رسد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت از آغاز بهره‌برداری آزمایشی از بزرگترین واحد بهره‌برداری و فرآورشی نفت خام کشور خبر داد.
وزارت خزانه‌داری آمریکا یک فرد و چندین شرکت را به بهانه آنچه تسهیل در فروش نفت ایران خوانده شده در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
بهای معاملات نفت برنت امروز (پنجشنبه، ۳۰ اسفند) با ۴۳ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش، به ۷۱.۲۱ دلار در هر بشکه رسید.
داستان ملی شدن نفت در ایران به همین سادگی‌ها نیست و گرفتن این حق طبیعی کشورمان حاشیه‌هایی داشت.
طبق آخرین آمارهای ارائه شده در آخرین روز کاری میزان مصرف بنزین از ۱۴۴ میلیون لیتر در روز عبور کرد.