مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی:

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: دستاوردهای کسب‌شده در صنعت پتروشیمی ایران به همت و تلاش نیروهای متخصص کشور سبب شده است شاهد تقاضا برای همکاری‌های تخصصی پتروشیمیایی از سوی برخی کشورها و تقاضای خرید کالاها، تجهیزات و کاتالیست از شرکت‌های ایرانی باشیم.

در شرایطی شاهد گران شدن محصولات پتروشیمی عرضه شده در بورس کالا به واسطه ی افزایش نرخ تسعیر هستیم، که بر خلاف ادعای برخی کارشناسان در خصوص تغییر روند بورس به واسطه ی تغییر نرخ تسعیر، شاهد رشد بازار سرمایه نبودیم.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: احداث 9 پارک‌ پتروشیمیایی در چابهار، جاسک، سیریک، پارسیان، نایبند عسلویه، دشتستان و گناوه، دیلم، امیدیه و منطقه آزاد اروند در دستور کار قرار گرفته‌اند.
تشکیل کارگروه تخصصی مشترک در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی ایران و بلاروس در دیدار معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت و مدیرعامل شرکت بل‌نفت‌خیم مورد تأکید دو طرف قرار گرفت.
ایران و بلاروس در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی نفت، محصولات پتروشیمی و تهاتر، سند همکاری امضا کردند.
دبیرکل اتاق بازرگانی فارس از آغاز فصل مشترک همکاری این اتاق و فعالان بخش خصوصی روسیه و ایجاد راه‌های تسهیل مراودات تجاری خبر داد.
در نامه ی عده ای از ذی نفعان و سهامداران پتروشیمی تندگویان به مدیر شرکت، به صراحت از واردات مواد اولیه ظروف یکبار مصرف توسط این پتروشیمی به منظور تنظیم بازار انتقاد شده و این اقدام ضد تورمی مانعی برای کاهش سود برشمرده شده است.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری تعاونی‌های تامین نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی گفت: بورس کالا به جای محلی برای شفافیت به محفلی برای دستکاری و مهندسی بازار تبدیل شده است.
برنامه‌ریزی‌های صنعت پتروشیمی کشور بر مبنای توسعه جایگاه پلیمرها در صنعت پتروشیمی ایران است؛ درحال حاضر 30 مجتمع تولیدی پلیمری در کشور داریم و 31 طرح پلیمری در حال ساخت وجود دارد.
سازوکار بورس کالا در 4 صنعتِ فولاد و پروفیل، مس، سیمان و پتروشیمی در حالیکه منجر به حذف برخی رانتها شده اما در عمل به سازوکاری برای ایجاد رانت برای بازیگران جدید نیز تبدیل شده است.
با افزایش نرخ تسعیر ارز جهت محاسبه قیمت پایه محصولات پتروشیمی، درآمد بورس کالا از محل کارمزد افزایش قابل توجهی خواهد یافت.