وزیر نفت:

وزیر نفت گفت: مقدار گاز تحویلی به شبکه تا حدود ۶.۷ میلیون مترمکعب در روز بیشتر شده و ذخایر نفت‌گاز در نیروگاه‌ها نیز تا ۱۳۰ درصد افزایش یافته است، در سایه این تلاش‌ها امسال با شرایط بسیار مناسبی به سراغ فصل سرما می‌رویم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: یک صندوق بیمه تشکیل شده و تقریبا ۱۲ بیمه کشور در آن حاضر هستند تا ریسک پروژه های صنعتی مخصوصا در حوزه نفت را برعهده بگیرند.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در راستای اجرای عدالت در پرداخت حقوق و دستمزد تا پایان سال ۱۴۰۵ کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر طبق قانون کار مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند.
وزیر نفت به‌منظور کاهش مصرف برق و گاز در ساختمان‌های وزارت نفت، شیوه‌نامه بهینه‌سازی و کنش مصرف انرژی در ساختمان‌های این وزارتخانه را ابلاغ کرد.
موضوع قطعی برق در فصل سرما در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت که در این گزارش جزئیات این جلسه با حضور وزرای نفت و نیرو را می‌خوانیم.
شاهرود- مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه شاهرود گفت: از ابتدای سال جاری ۹۲۴ میلیون و ۵۰۰ لیتر انواع سوخت در سراسر استان سمنان توزیع شده است.
نماینده تهران در مجلس از 2 سوال خود از وزرای نیرو و نفت خبر داد و گفت که قرار است این سوالات در کمیسیون انرژی مطرح شود.
رئیس مجلس گفت: روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی از کشور قاچاق می‌شود که تردید نکنید این قاچاق سازمان‌دهی شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: از ابتدای شهریور تا آبان در سال جاری کاهش ذخایر نیروگاه ها را داشتیم و از سوی دیگر برداشت از ذخایر افزایش یافته است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 25 سنت معادل 0.34 درصد افزایش به 73 دلار و 26 سنت رسید.
مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت که برنامه‌ریزی دقیقی برای عبور از زمستان مدنظر داریم.