وزیر نفت:

وزیر نفت گفت: مقدار گاز تحویلی به شبکه تا حدود ۶.۷ میلیون مترمکعب در روز بیشتر شده و ذخایر نفت‌گاز در نیروگاه‌ها نیز تا ۱۳۰ درصد افزایش یافته است، در سایه این تلاش‌ها امسال با شرایط بسیار مناسبی به سراغ فصل سرما می‌رویم.

مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: نمایندگان مجلس برای حفظ صنعت و خدمت‌رسانی مستمر، برای اختصاص بودجه و کمک به آن با تدوین مقررات و قوانین کاربردی یاری‌رسان باشند.
شرکت آرامکوی عربستان احتمالاً قیمت رسمی فروش نفت خام سبک خود به بازار آسیا را بعد از 5 ماه افزایش، ثابت نگه می‌دارد.
وزیر اقتصاد آرژانتین اعلام کرد اگر مشکل کمبود عرضه سوخت تا نیمه شب سه‌شنبه حل نشود، شرکت‌ها اجازه صادرات نفت را نخواخند داشت.
وزارت بازرگانی و صنعت هند از کاهش 40 درصدی واردات برنج این کشور توسط ایران و رشد 63 درصدی صادرات فرآورده های نفتی ایران به این کشور در 8 ماهه نخست سال جاری میلادی خبر داد.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر با تأکید بر نظارت از مراکز سوخت‌گیری و رفع مشکلات نازل‌های توزیع بنزین، گفت: جایگاه‌های عرضه سوخت استان که مشکلاتی برای مردم در ارائه خدمات ایجاد کرده‌اند با آنان برخورد قضایی می‌شود.
یک کارشناس انرژی گفت: مسئله ناترازی گاز و برق و مشکلات تأمین بنزین و گازوئیل زیبنده کشور ما نیست که در اینجا باید به این نکته توجه کنیم مشکل ناترازی گاز به چندین دلیل تنها مشکل شرکت ملی گاز یا وزارت نفت نبوده و مشکلی در سطح ملی است.
بانک جهانی هشدار داد در صورت تشدید جنگ در خاورمیانه و کاهش 6 تا 8 میلیون بشکه‌ای عرضه، قیمت نفت 75 درصد افزایش یافته و به 140 تا 157 دلار در هر بشکه می‌رسد.
مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با اشاره به انتشار صورت‌های مالی یک هزار شرکت دولتی و عمومی تصریح کرد: حدود 2300 شرکت مشمول اجرای قانون انتشار صورت های مالی هستند که شناسایی این شرکت ها تا پایان سال جاری تمام می‌شود.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 36 سنت معادل 0.41 درصد افزایش به 87 دلار و 81 سنت رسید.
معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار بار نخست‌وزیر چین بر تسریع در اجرای محورهای توافقنامه راهبردی 25ساله دو کشور تاکید کرد.