وزیر نفت:

وزیر نفت گفت: براساس توافق‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده امیدواریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عربستان سعودی باشیم.

طبق تأکید وزارت اقتصاد،پایداری رشد اقتصادی در 8 فصل گذشته، رشد همزمان همه بخش های اقتصادی و در کنار آن کاهش بیکاری شاخصه هایی است که حکایت از کیفیت رشد اقتصادی می‌کند.
در جلسه امروز شورای برنامه ریزی آذربایجان شرقی، اعتبارات حدود ۶۰۰ میلیارد تومانی ابلاغی وزارت نفت از محل اجتماعی برای استان به تصویب اعضا رسید.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه منابع کشور نباید به پرداخت حقوق و مستمری تبدیل شود گفت: ریالی اضافه برداشت از نظام بانکی در دولت سیزدهم وجود ندارد.
شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با صدور اطلاعیه ای شایعه شناسایی منشأ و علل اختلال در سامانه هوشمند سوخت را تکذیب کرد.
وزیر اقتصاد با اشاره به عدم استفاده اقتصادی از سواحل جنوب شرقی و شرقی دریای خزر در استان گلستان در سالهای طولانی، احیای خلیج گرگان را شکسته شدن این سد و آغازی بر بهره برداری اقتصادی از این سواحل برشمرد.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 66 سنت معادل 0.83 درصد افزایش به 80 دلار و 5 سنت رسید.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس از انعقاد تفاهمنامه ساخت دستگاه‌های شبیه‌سازی برای انواع شرایط سخت در اتفاقات دریایی با یک شرکت فناور برای منطقه پارس جنوبی خبر داد.
9 قرارداد و تفاهم‌نامه به منظور بومی‌سازی تجهیزات صنعت حفاری به امضا رسید که هر کدام از قراردادهای امروز به نتیجه برسد، یکی از تجهیزات و اقلامی که پاشنه آشیل انتظارات دکل‌های حفاری بوده، داخلی سازی می‌شود.
رئیس جمهور از وزیر و کارکنان وزارت نفت برای اقدام به‌هنگام در مواجهه با تلاش دشمن برای ایجاد اختلال در سامانه‌های سوخت‌رسانی کشور و نیز اطلاع‌رسانی مناسب و به‌موقع رسانه‌ها در این زمینه قدردانی کرد.
بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس اعلام کرد تخمین می‌زنیم اختلال در مسیر کشتیرانی دریای سرخ و تغییر مسیر 7 میلیون بشکه در روز جریان خالص نفت به سمت شمال و جنوب قیمت نفت خام را 3 تا 4 دلار در هر بشکه افزایش دهد.