شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

دولت قطر تهدید کرده در صورتی که بر اساس قوانین جدید آلایندگی در اروپا، جریمه شود، دیگر به کشورهای اروپایی گاز صادر نمی‌کند.
استاندار لرستان از صرفه‌جویی 7 درصدی برق و 5 درصدی گاز در این استان خبر داد.
مدیرعامل نیروگاه برق بعثت از محدودیت مصرف گاز طبیعی واحد‌های نیروگاه بعثت خبر داد و گفت: از سال 1392 سوخت کمکی مازوت نیروگاه بعثت با توجه به دستور مقام قضایی پلمپ و در حال حاضر سوخت نیروگاه، گاز طبیعی است و امکان جایگزینی با سوخت دیگر وجود ندارد.
کرمانشاه- شرکت توزیع برق استان کرمانشاه طی جدولی زمانبندی قطع برق در مناطق مختلف استان کرمانشاه را اعلام کرد.
نخستین نشست ملی چالش‌های پایداری تولید در صنعت پالایش نفت و گاز کشور با محوریت ناترازی بنزین برگزار شد.
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: مصرف مازوت به‌عنوان یک سوخت سنگین، سلامت انسان‌ها را تهدید می‌کند و به تولید گازهای خطرناک و ذرات معلق می‌انجامد.
بجنورد_ مدیرنیروگاه سیکل ترکیبی شیروان گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان آمادگی ۱۰۰درصدی برای تولید برق را دارد، اما سوخت کافی ندارد.
مدیرعامل نیروگاه برق بعثت از محدودیت مصرف گاز طبیعی واحدهای نیروگاه بعثت که به منظور تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهر تهران است خبر داد.
مدیر عامل شرکت ملی گاز گفت: تولید گاز شیرین در پالایشگاه‌های کشور به حدنصاب ۸۶۵ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها در ۴ ماه گذشته امسال نسبت به دوره مشابه پارسال ۵۰ درصد افزایش داشته است.