شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

ایران، سوریه و عراق یک کریدور مهم شرقی غربی را تشکیل می‌دهند که دسترسی به اروپا را فراهم می‌کند. تلاش‌ ایران در تحقق بخشیدن به دستاوردهای ترانزیت شرق-غرب با حفاظت از امنیت این مسیر،آینده ایران را در قلب طرح «ابتکار کمربند و جاده» چین تامین خواهد کرد.
ایلام-مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت: مشکل قطعی گاز صنایع در استان ایلام برطرف شده است.
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: تعرفه هر مترمکعب گاز برای مصرف‌کنندگان دو پله ۱۱ و ۱۲ از حدود ۶ هزار تومان در سال گذشته به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برای امسال رسیده است.
مدیرکل دفتر خدمات دانش‌بنیان و فنی مهندسی سازمان توسعه تجارت گفت: هدف‌گذاری تجاری وزارت صمت برای صادرات خدمات فنی و مهندسی تا ۱۴۰۴، حدود ۹۰۰ میلیون دلار به کشورهای حوزه آسیای میانه است.
بیرجند- مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر دو هزار و ۲۶ روستا در خراسان جنوبی گازرسانی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پایداری جمعیت در مرز اهمیت خاصی دارد، گفت: در حال حاضر دو هزار و 26 روستا در خراسان جنوبی گازرسانی شده و در حال حاضر روستایی وجود ندارد که کدآبادی داشته ولی گازرسانی نشده باشد. 
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی بر تمرکز هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) از هلدینگ‌های وابسته به شستا، بر سهامداری و شتاب در اجرای پروژه‌های توسعه‌ای تأکید کرد.
بجنورد_ مدیرعامل شرکت گاز خراسان‌شمالی گفت: مصرف گاز در بخش خانگی روز ۱۰ آذرماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است.
مصرف گاز مشترکان خانگی و تجاری در استان یزد با ورود موج سرما، روزانه به 8.4 میلیون مترمکعب رسید و روندی افزایشی دارد.
قائمشهر- مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه این استان در آخر خط گازرسانی است، حفظ پایداری جریان گاز را مهم برشمرد.