شرکت ملی گاز:

شرکت ملی گاز ایران تعرفه‌ گازبهای مصوب امسال را طبق قانون بودجه کل کشور اعلام و ابلاغ کرد که تفاوت آن با تعرفه سال ۱۴۰۱ در این است که پلکان‌های مصرف به جای ۷۵ مترمکعبی، ۱۰۰ مترمکعبی است و هیچ افزایش تعرفه‌ای رخ نداده است.

ساری- مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران بر اهمیت مأموریت شرکت در تداوم صادرات نفت و میعانات گازی تأکید کرد و گفت:استمرار جریان صادرات نفت، مأموریت اصلی است.
یک مقام مسئول گفت: با راه‌اندازی فاز نخست خط لوله ۲۰ اینچ جدید انتقال گاز شیرین واحد بهره‌برداری شماره ۶ این شرکت این پروژه سالانه ۹ میلیون دلار سود حاصل از عدم گازسوزی در پی دارد.
قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: بخش کشاورزی سهم ناچیزی در تولید و انتشار گازهای گلخانه‌ای و تغییرات اقلیمی دارد اما تغییرات اقلیمی تأثیر مستقیم بر امنیت غذایی دارد.
مدیرعامل شرکت گاز قم با تاکید بر نقش فرهنگ‌سازی در مصرف بهینه، گفت: با اجرای برنامه‌های ترویجی طی ۲ سال گذشته شاهد صرفه‌جویی ۱۵ درصدی در مصرف گاز در استان بوده‌ایم.
پایش مصرف گاز بیش از هزار مرکز دولتی و عمومی در چهارمحال‌وبختیاری اجرا شد.
فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع ‌به اهمیت توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری اشاره و بر حمایت کامل قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع در رفع چالش‌ها و موانع شرکت پتروشیمی تبریز تأکید کرد.
وزیر نفت گفت: تقاضای ما از مردم برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی به معنای مصرف نکردن نیست، مردم با کاهش یک درجه‌ای سمانه سرمایشی در منازل، نقش مؤثری در رفع بخشی از ناترازی گاز در کشور دارند.
اهواز - با ورود کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان شوشتر به موضوع تکمیل گازرسانی به شرکت تولیدی داریون طبیعت، این مشکل مرتفع و فعالیت شرکت مذکور به صورت رسمی آغاز شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان درباره انتشار بوی گاز در بخش‌هایی از شهر گرگان و نگرانی شهروندان توضیحاتی ارائه کرد.
وزیر نفت گفت: از ابتدای دولت برای حل مشکل سوخت نیروگاه‌ها از طریق واردات و افزایش تولید برنامه ریزی‌های لازم انجام شده است.