مدیرعامل پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند :

مدیرعامل پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند در آیین رونمایی از کاتالیست ساخت داخل واحد RFCC پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند گفت: در این پالایشگاه به‌طور میانگین روزانه ۱۶ میلیون لیتر بنزین و ۱۲ میلیون لیتر گازوئیل با کیفیت یورو ۴ تولید می‌شود.

ناترازی بنزین؛ بحرانی با چند راه حل_۱۱
یک کارشناس انرژی گفت: ساخت پالایشگاه‌های کوچک‌مقیاس می‌تواند راهکاری عملی و مثمر ثمر برای حل چالش‌های صنعت نفت ایران، از جمله ناترازی بنزین، باشد.
لیندسی گراهام در یاوه‌گویی و خیالبافی جدید خود خواستار هدف قرار دادن پالایشگاه‌های ایران در صورت جان باختن اسرای صهیونیست در غزه شد.
رسانه‌های روسی از حمله پهپادی گسترده ارتش اوکراین به مناطق مختلف روسیه از جمله شهر مسکو خبر دادند.
در گفت‌وگو با مهر تاکید شد؛
یک کارشناس انرژی گفت: برای حل ناترازی بنزین باید راهکار کوتاه مدت را در پیش گرفت؛ به عنوان نمونه احداث پالایشگاه مقیاس کوچک به مدت زمان کمتری برای بهره‌برداری و سرمایه‌گذاری نیاز دارد.
اطلاعات کپلر نشان می‌دهد واردات نفت چین از ایران در ماه جاری میلادی به یک رکورد جدید یعنی 1.75 میلیون بشکه در روز رسیده است.
باور داشتن به شعار «ما می‌توانیم» از سوی متخصصان و فعالان صنعتی کشور باعث شده تا اقدامات و کارهای مهم و منحصر به فردی در بخش‌های مختلف اقتصادی به‌ویژه صنعت نفت و گاز به اجرا درآید.