مدیر مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران بیان کرد

مذاکره سازنده ایران و روسیه برای توسعه میدان‌های نفتی

مدیر مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اهمیت تسریع در اجرای قراردادهای مشترک با روسیه اعلام کرد: مذاکرات سازنده‌ای برای توسعه میدان‌های نفت و گاز، افزایش سرمایه‌گذاری و گسترش همکاری‌ها در بخش خدمات و تأمین کالا انجام شده است.

به گزارش تجارت نفت به نقل از خبرنگار شانا، رضا عاقبتی امروز (چهارشنبه، ۲۹ بهمن) در نشست رسمی نوزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با اشاره به روند اجرای قراردادهای موجود بین دو کشور برای توسعه میدان‌های نفتی بیان کرد: ضروری است توجه بیشتری به افزایش سطح سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مشترک شود.

وی افزود: در حوزه همکاری‌های آتی نیز مذاکراتی درباره توسعه میدان‌های نفتی و گازی، سرمایه‌گذاری در بخش خدمات، تأمین کالا و دیگر زمینه‌های دارای ظرفیت مشترک انجام شده است و ایران از گسترش این همکاری‌ها استقبال می‌کند.

مدیر مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: با تقویت همکاری‌ها و افزایش سرمایه‌گذاری مشترک می‌توان روند اجرای پروژه‌ها را تسریع و زمینه تحقق اهداف مشترک را فراهم کرد.

نوزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی میان ایران و روسیه از روز دوشنبه در تهران آغاز به کار کرد و طی روزهای گذشته (۲۶ و ۲۷ بهمن)، ۱۷ کارگروه تخصصی در حوزه‌های مختلف اقتصادی با برگزاری نشست‌های جداگانه به تبادل نظر پرداختند.